Zo, de kop is eraf !!

 Na meer dan twee jaar ‘winterslaap’ is ‘de kop eraf’ voor Zeezicht Event Service met het nieuwe evenementenseizoen 2022.

Op 23 en 24 april, tijdens de IBA-evenemen- tendagen werd de IBA-bus geplaatst op de Bongerd om daar te dienen als podium voor door de Nieuwe Nor en 4feet9 geprogram- meerde artiesten.

Op 23 april was er tevens de Belevingsmarkt Romeins Kwartier op de binnenplaats van de Vondst, waar zowel CW Zeezicht als BW Bergzicht acte de présence hebben gegeven.

Tijdens de Heerlense Jaarmarkt op 23 april hebben we bij Beleefwinkel Bergzicht in de Geleenstraat een informatiestand ingericht samen met Niels Numan en crew !!

Ook daar aanwezig, met een eigen stand, was Trees Verburg, die net als Niels, in de toekomst voorstellingen gaat geven in de activiteiten- ruimte van Beleefwinkel Bergzicht !!

We verheugen ons al enorm op deze en andere activiteiten in BW Bergzicht vanaf 1 juli 2022 !!

De eerste grote ‘buitenklus’ was op 5 mei het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Op het grote nieuwe festivalterrein bij de Arlonflats, direct langs de Maas, mochten wij het ‘Vrijheidsplein’ inrichten met diverse belevingsattributen.

Centraal op het Vrijheidsplein was een klein podium voor sprekers en daarvoor een deel van onze klassieke circustribune.

Gedurende de dag gaven diverse sprekers hun persoonlijke visie op het thema ‘Vrijheid’. Door de huidige actualiteit was dit onderdeel van het festival nog indringender, actueler en toe- passelijk dan gebruikelijk.

Ook al moesten de sprekers vaak opboksen tegen het massieve muziekgeluid van het hoofdpodium, de aandacht van de bezoekers was er niet minder om.

Ook werden door ons nostalgische markt- kramen geleverd voor de informatiemarkt op het plein, soms in combinatie met een culinaire traktatie.

Hoe indrukwekkend het uitzicht vanaf het hoofdpodium er die dag uitzag, laat deze laatste foto zien. Het was een waar feestje. Onze grote dank gaat uit naar de organisatie, speciaal Sharik Derksen, die het allemaal mogelijk maakte én zorgde voor de foto’s in dit informatie bulletin. Wordt vervolgd !!