Zeezicht expohal: te huur!

Unieke evenementenhal in Heerlen is te huur voor evenementen, festivals, tentoonstellingen, bedrijfsfeesten, markten enz. enz.

De 1000 vierkanten meter grote expohal, die deel uit maakt van het totale complex van Cultuurwerkplaats Zeezicht, is te huur voor diverse publieksgerichte zaken. De hal is perfect ingericht voor wat een organisator ook zou willen!

Zo hangt er een 72 kringen lichtsysteem, waarmee elk hoekje van de hal perfect kan worden uitgelicht. De hal is ge├»soleerd qua energie en geluid, heeft een werkhoogte van 6 meter, een prachtig gladde vloer, heeft een eigen verwarming, toiletvoorzieningen, bar etc….

De hal is toegankelijk voor bestelwagens zodat laden en lossen een peulenschilletje wordt. Cultuurwerkplaats Zeezicht heeft vanuit haar “events” afdeling alle attributen die nodig kunnen zijn om de hal verder aan te kleden. Ook onze foodtrucks kunnen in de hal ingezet worden voor de wensen op horecagebied.

Kortom: voor ieder evenement waarbij behoefte is aan ruimte voor max. 400 personen is Zeezicht Expo de perfecte oplossing.

We hanteren bij de prijzen maatwerk, zodat een evenement mogelijk [en niet onmogelijk wordt! Kom binnen en check het zelf !!