Zeezicht EXPO klaar voor het binnenseizoen!

Na een lang buitenseizoen met veel nieuwe initiatieven waaraan Zeezicht Event Support haar bijdrage aan heeft mogen leveren, zijn we aan de slag gegaan om Zeezicht EXPO gereed te maken voor het binnenseizoen. Dat inmiddels gewoontegetrouw van start is gegaan met de JazzKirmes in het laatste weekend van november. De hal is wederom omgetoverd tot een overdekt festivalterrein met het thema Kirmes.
Het bestaat dit jaar uit:

  • een hoofdpodium; dat is vormgegeven conform het TIKI TAKA podium, zoals we dit jaar ontworpen en gebouwd hebben voor het ONCE UPON A BEACH festival in Thorn. Erg kleurrijk en met een podium van6x8 mtr groot genoeg voor iedere band. Standaard is het podium voorzien van een 32 kanaals foh en monitor installatie. Ook een speciaal lichtprogramma is beschikbaar. Er is plek genoeg voor 200 personen om optredens van nabij te kunnen volgen.
            
  • de spiegeltent; onze prachtige intieme houten feesttent, die plaats biedt aan 80 bezoekers en gebruikt kan worden voor kleine optredens/ theatervoorstellingen/ restaurant. Inmiddels heeft het Theater Magali er al dankbaar gebruik van gemaakt voor een kindervoorstelling rond Sinterklaas. Meer kindervoorstellingen zullen volgen in komende winter/ voorjaar.
  • de speelhal; een deel van onze ‘neptunestent’, die is opgezet en ingericht als speelhal met een heuse midgetgolfbaan, die voorzien van blacklight een prachtig ‘glow in the dark’ evenement oplevert. Ook is het mogelijk de speelhal in te richten met bijvoorbeeld 12 flipperkasten voor een heus flippertoernooi. Andere invullingen zijn mogelijk. Het is een kwestie van bespreken!
  • Onze huisbioscoop; met 18 zitplaatsen uitgerust met een hoofdtelefoon per bezoeker, waardoor los van alle andere activiteiten in de hal, het bekijken van videopresentaties mogelijk is. Heel apart!

Wil je meer info over de mogelijkheden van de EXPOhal van Zeezicht, neem gerust contact met ons op; info@zeezichtheerlen.nl of 045-2080037.