Wordt het ZEEZICHT of kiezen we toch voor BERGZICHT?

Een nieuw initiatief van Cultuurwerkplaats Zeezicht: Bergzicht in het hartje van stadscentrum Heerlen. Gelegen aan de Pancratiusstraat 48 in het voormalig pand van sporthuis Diana/ Studio Heerlen/ gallery Encore.

Vanaf 15 december verwelkomen wij iedereen in Bergzicht. Op de eerste verdieping wordt een heuse stadsomroep gevestigd [cultuurkrant – radio – tv – sociale media]. Een van de activiteiten van Bergzicht is het organiseren van pop-up initiatieven. Wil je je bijzondere collectie…. eindelijk aan het grote publiek tonen of een paar weken een pop-up winkel runnen? Dat kun je bij Bergzicht terecht.

Tijdens Holy Moly 2017 zal het Dutch Mountain Film Festival vier dagen invullen met een programma vol mooie bergfilms. Daarnaast organiseert Bergzicht een aantal culturele activiteiten gericht op kinderen en hun [groot]ouders. Zo kan je een uniek kerstportret laten maken van jezelf en je hond/kat of je familie of je vrienden. de foto’s worden gemaakt door een aantal getalenteerde studenten van de Kunstacademie Maastricht. Of je komt naar Bergzicht en volg je een workshop eerste hulp bij kerstsurprise of maak je een berghuisje.

De dagen dat Bergzicht de deuren open heeft is iedereen van harte welkom om te genieten van speciale warme dranken en berghapjes. Tussen de mooie bergpanorama’s kunt u genieten van een heerlijke koffie, thee of warme chocolademelk samen met speciale berghapjes, zoals misschien een Oostenrijkse Kaiserschmarrn of Jause brettel. Wat dacht je van een Franse Tartiflette, een Tiroler Gröstl of  Zwitserse Älplermagronen. Laat je verrassen en waan je een moment in de bergen.

Nu wordt er hard gewerkt om er een echt Bergzicht van te maken. Nog even geduld, vanaf volgende week zijn we open!!!