The Road Ends

Beste relatie van Cultuurwerkplaats Zeezicht,

Na 22 jaar culturele dienstverlening [in verschillende vormen] is het tijd voor iets anders.

Door de sterk gewijzigde randvoorwaarden [inhoudelijk / financieel / relationeel] in de culturele sector, is het voor ons niet meer haalbaar om door te gaan met het aanbieden van praktische randvoorwaarden en faciliteiten voor evenementen, festivals en andersoortige culturele activiteiten.

Vandaar dat wij per 31 december 2022 gestopt zijn met de verhuur van artikelen via Zeezicht Event Services. Voor 2023 kunnen wij derhalve geen aanvragen meer honoreren.

Wij zullen in de periode tot 31 maart 2023 alle overbodige materialen via Marktplaats te koop aanbieden. Onze verhuurcatalogus is inmiddels omgetoverd tot een verkoopcatalogus.

Hij is te downloaden vanaf onze website. Later zal nog een tweede catalogus verschijnen met al onze horeca-artikelen, ‘pipe and drape’ artikelen en licht/geluid materiaal.

Wij danken jullie voor de prettige samenwerking in de afgelopen periode en wensen jullie veel plezier en succes toe bij de toekomstige activiteiten.

Wijzelf gaan onze activiteiten concentreren op ‘Bergzicht Beleefwinkel voor Kids’ [Geleenstraat 61 Heerlen] en het faciliteren van initiatieven gericht op het in de toekomst realiseren van de “Rijke Schooldag” voor het basisonderwijs in Zuid Limburg. We komen elkaar vast nog wel eens tegen!

Namens Cultuurwerkplaats Zeezicht, Paul en Roel Baten