Netwerkbijeenkomst DUURCOOP

Stichting DUURCOOP is een initiatief van de provincie Limburg en cultuurwerkplaats Zeezicht en wordt gesteund door Buro Pinkpop. DUURCOOP heeft tot doel de duurzaamheid van evenementen te verbeteren door het leveren van materialen die nodig zijn om evenementen te organiseren. Daarnaast geeft DUURCOOP advies en is een spin in het web voor het uitwisselen van kennis en ervaringen. DUURCOOP wil daarom als platform een netwerk bouwen en onderhouden, waarbij organisatoren van evenementen hun kennis, techniek en hardware met elkaar delen en afspraken maken om elkaar te helpen. Zo maken we samen Limburg weer een stukje duurzamer!

DUURCOOP organiseert daarom netwerkbijeenkomsten voor alle Limburgse evenementenorganisatoren. Voor Zuid-Limburg vindt dit plaats  op 8 november. We zoomen in op de noodzaak en kansen voor duurzame evenementen. Aan de hand van concrete voorbeelden laten we zien wat we al gedaan hebben en welke voordelen dit heeft opgeleverd. Gedeputeerde van de Provincie Limburg, Daan Prevoo vertelt over zijn missie om evenementen in Limburg duurzamer te maken. Lore Mariën van OVAM vertelt over de Vlaamse aanpak. Kijk alvast eens op https://www.ovam.be/degroenevent. We sluiten de bijeenkomst af met een netwerkborrel. Inloop is vanaf 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in Cultuurwerkplaats Zeezicht, Schelsberg 94 in Heerlen. Parkeren kan op eigen terrein en is gratis. Of kom met de trein naar station Heerlen en pak de bus. Lijnen 40 en 21 stoppen bijna voor de deur.

Wij hopen jullie te ontmoeten 8 november. Meld je aan door een mail te sturen naar info@duurcoop.nl of bel 045-2042066. Kijk voor meer informatie op www.duurcoop.nl/nieuws