Jazz Kirmes komt eraan!!!

Nog ruim een week en het is zover… tijd voor Jazz Kirmes!!! Bij Zeezicht worden alle zeilen bijgezet om alles op tijd af te krijgen. Is nog wel een klusje, maar dan heb je ook wat.

Maar wat gaat er nu precies gebeuren bij die Jazz Kirmes? Dat zullen wij eens even haarfijn uitleggen. Op zondag 27 november ben je van 12.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om je in jazz sferen te laten onderdompelen in de expohal van Zeezicht. Deze expohal is voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse bonte kirmes, met daarin 3 tenten met podia, foodtrucks, terrassen en natuurlijk Kirmes. Je kan die dag genieten van live muziek op drie verschillende podia van verschillende Limburgse en internationale artiesten, zoals: Judith Nijland, Werner Janssen, de Royal Sisters, Ad Hoc, Germaine Sijstermans, Capriccio, Big Band Doom Kollektief en vele anderen. Een bonte stoet musici op diverse podia, waaronder diverse zanggroepen, een klezmerband en een jazzcombo.

Jazz Kirmes is een nieuw festival dat georganiseerd wordt in samenwerking met de stichting Heerlen Jazz, SLIM [Stichting Limburg Geimproviseerde Muziek], Intro, Mosae Zappa en Cultuurwerkplaats Zeezicht. Het wordt een prachtige gelegenheid om kennis te maken met jazzy live muziek in brede zin., eigenlijk van Zappa tot Abba. Kortom; zeer de moeite waard om eens te komen kijken.

Entree is 10 euro, hiervoor krijg je 14 bands te zien in een niet alledaagse setting.

Adres: Schelsberg 94 te Heerlen