[BIJNA] HET EINDE VAN DE WINTERSLAAP!

Twee jaar heeft hij geduurd! Voor Zeezicht Event support komt langzaam het einde van de winterslaap in zicht. 

Dankzij de steun van de landelijke en de gemeentelijke overheid en veel eigen creativiteit is het gelukt om de twee jaar afwezigheid van opdrachten te overleven. Grote dank aan de ‘vrienden’, die ons tot hier gebracht hebben dit jaar en hopelijk ons ook dit jaar weer blijven steunen, door het boeken van spullen uit de verhuur en het mee opstarten van activiteiten in Bergzicht en elders! Lees Meer!

* ZEEZICHT EVENTSUPPORT: ER KAN WEER GEBOEKT WORDEN!

We werken momenteel hard aan onze ‘nieuwe’ catalogus. De kenmerkende zaken als onze theatertrailer La Bonbonnière, de Spiegeltent, Circustenten, Circustribune, Festivalmeubilair, en vele andere items  zijn natuurlijk gebleven. Maar er zijn ook een aantal interessante nieuwe items, die voor het eerst ingezet zullen worden in 2022. Lees Meer!

* BERGZICHT 2.0

Er is weer een speciale nevenvestiging van Cultuurwerkplaats Zeezicht in het Centrum van Heerlen: Bergzicht 2.0 !!

Na de schitterende ervaringen van Bergzicht 1.0 [gevestigd in de oude Sporthuis Diana winkel] is het nu weer tijd voor een nieuwe versie van dit ‘pop up’ initiatief. De ‘concept store’, zoals een dergelijk project in goed Nederlands wordt genoemd, is gevestigd in het voormalige Spashoes in de Geleenstraat op nr. 61. Bergzicht 2.0 zal een steeds wisselende invulling krijgen, waarbij alle bijzondere eigenschappen van het pand zullen worden benut.

 

Beleefwinkel voor kids.

Kern is de winkel met een bijzonder aanbod aan spellen, creatieve materialen, theater benodigdheden, beweegattributen, speelgoed, gereedschap. Achter in de winkel is een grote activiteiten-ruimte, waarin theateractiviteiten, knutsel-partijen, ‘fitness voor kids’, radio- en televisie opnamen plaats zullen vinden naast exposities en [kunst]markten. Lees Meer!

* De vitrine: Romeins Kwartier !

In het kader van het project Beleving Romeins Kwartier werd in december 2021 de vitrine van Bergzicht ingericht met als thema ‘kinderspeelgoed in de Romeinse sfeer’. Met materiaal van de Historic serie van Playmobil werd de vitrine in Romeinse sfeer ingericht. Lees Meer!