Zeezicht?

Cultuurwerkplaats Zeezicht staat voor het waarmaken van culturele fantasie! De mensen van Zeezicht zorgen ervoor dat vele culturele initiatieven op het gebied van podium- en beeldende kunsten van “droom” omgezet worden in “realiteit”. Of het nu gaat om kleine of grote projecten: Zeezicht biedt ruimte – vakmanschap en gereedschap.

In opdracht van Once Upon a Beach in Thorn heeft het team van Zeezicht de mainstage gemaakt.

Neem contact op en maak je droom waar!

Zeezicht Heerlen herbergt in haar hallen diverse werkplaatsen, een festivalhal en een [evenementen]Expohal voor alle denkbare culturele activiteiten. Binnen Zeezicht is een cultuurproductiehuis aanwezig dat zorgt voor een brede ondersteuning van evenementen en festivals.

Zeezicht Team

Cultuurwerkplaats Zeezicht is vooral een werkplaats waar we aan culturele initiatieven werken. In de grote werkhal [1000 m2] zijn diverse werkplekken ingericht voor het werken met diverse type materialen en diverse technieken. Door de omvang van de loods [lxbxh: 50 x 20 x 8 mtr] en de toegankelijkheid voor vrachtwagens/opleggers is het mogelijk om grote objecten te maken.

Dans voorstelling tijdens Cultura Nova van Dans Compagnie Limburg in Expohal.

Voor podiumkunsten kan gebruik gemaakt worden van de voorzieningen in de [evenementen] Expohal. Deze hal [lxbxh: 50 x 20 x 6 mtr] heeft een perfect afgewerkte gevlinderde vloer, verwarming, lichtgrid, geluidsapparatuur, televisiefaciliteiten [HD] en theaterverlichting, waardoor hij zeer geschikt is voor theater-, dans- en televisie activiteiten. Hier kunnen repetities en ook de publieksuitvoeringen plaatsvinden. Tribunes kunnen steeds specifiek aangepast aan de voorstelling worden opgesteld.

Neem contact op en maak je droom waar!

facebook