Expohal

opstelling cultuurdebat ’15

Zeezicht EXPO is een expositie- en activiteitenruimte, die perfect geschikt is voor het organiseren van kleinschalige beurzen, markten, exposities, andersoortige activiteiten waarbij een gericht publiek wordt aangesproken. Vooral voor Business to Business activiteiten is de ruimte geschikt [bedrijven contactdagen, stagemarkt, gespecialiseerde beurzen, productpresentaties etc.]. Ook voor culturele initiatieven als kunstmarkten, exposities, multimediale events is de ruimte heel goed inzetbaar, temeer daar er ook standaardvoorzieningen voor televisie registraties aanwezig zijn. Door de aanwezigheid van streaming video voorzieningen zullen ook activiteiten waarbij sociale media centraal staan [TED-X achtige initiatieven] of een belangrijke ondersteunende functie vervullen, prima onderdak kunnen vinden.

De EXPO-hal is in totaliteit ca 1000 m2 groot [lxbxh : 50x20x6 mtr], heeft een perfect afgewerkte werkvloer, lichtgrid, theaterverlichting, geluidsinstallatie, televisiefaciliteiten, verplaatsbare tribunes en is steeds voor de verschillende activiteiten aan te passen aan de wensen van de gebruikers.

publiek bij performance

Informeer over de prijzen die we hanteren voor de huur van de expohal en de bijbehorende voorzieningen [verwarming – verlichting – catering – AV apparatuur – displaymaterialen – stoffering – inrichting – etc.]. We maken graag een gespecificeerde offerte voor U, zodat U precies weet waar U aan toe bent als U een evenement organiseert bij Zeezicht Expo. Onze pakketprijs zal U aangenaam verrassen! De expohal is direct toegankelijk vanuit de parkeerplaats voor het gebouw. Zeezicht EXPO is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Op het terrein en in de omgeving zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig voor zowel deelnemers als bezoekers.

publiek op circustribune tijdens televisie opnames

 

Neem contact op en maak je droom waar ! 

facebook