Verhuur producten

Zeezicht heeft al een stevige reputatie opgebouwd met haar cultuurproductiehuis. Zeezicht Event Support ondersteunt initiatiefnemers van evenementen/ festivals etc. met een breed palet aan bijzondere wagens-tenten-podia-objecten, die bij ieder evenement voor een glimlach op het gezicht zorgen.


De faciliteiten van Zeezicht Event Support hebben een afwijkende vormgeving, waardoor ze bij ieder evenement opvallen en zorgen voor een specifieke sfeer. In nauwe samenwerking met de organisatoren van de festiviteiten wordt gezocht naar een optimalisatie van “look and feel” van het evenement met al aanwezige of specifiek voor het evenement te produceren voorzieningen. Zo wordt een muziekkiosk zonder moeite een tapasrestaurant, een oude srv-bus een podium voor een toneelvoorstelling, een circustent een silent disco, een bierkiosk een ‘poetry corner’  enz. enz.


theater area

In een van de hallen van Zeezicht is een overdekt festivalterrein ingericht met daarin een selectie van de festivalattributen, die ZEEZICHT inzet in de culturele festivals die in de Euregio worden georganiseerd. Festivalwagens, tenten, tribunes, podia, bijzondere objecten staan in een dusdanige opstelling, dat duidelijk wordt welk een uitstraling zij hebben op de festivals. Hierdoor is het voor de programmeurs van deze initiatieven mogelijk de inzet van deze attributen zelf aan den lijve te ondervinden. Dit maakt de keuze van de in te zetten zaken in het eigen evenement een stuk gemakkelijker. Alles staat zo opgesteld alsof het festival over 10 minuten gaat beginnen!! Het bezoek aan deze hal is op afspraak.

facebook