Zomeravonden Heerlen; nog een te gaan!

We hebben nog een Zomeravond te gaan en wel op zaterdag 4 augustus. Deze keer is het thema: ‘Feesten in de Jungle’. Lekker swingen op de tropische klanken van Lex zijn plaatjes, vanuit de Vinyl l’express. Trek je feestkleding en dansschoenen maar aan en hup met de voetjes van de vloer!!! Uiteraard weer op het Betaplein, dat deze keer voor de gelegenheid door Zeezicht wordt omgetoverd tot een stadsjungle. Feesten in de jungle is gratis toegankelijk voor jong en oud.

De andere twee Zomeravonden waren ook zeer geslaagd. De eerste: “Met de Franse Slag” in volledig Franse sfeer en vorige week, 21 juli, geheel in beach party sfeer. Ondanks een klein tropisch regenbuitje, werd er behoorlijk geswingd op de klanken van Dr.Funk en Mr. Soul en niet te vergeten de beach plaatjes van Lex Nelissen. Hieronder nog een paar foto’s om de sfeer te proeven.